Puur, echt, eerlijk en natuurlijk!

Gratis verzonden vanaf €65

Uit voorraad leverbaar

Goede klantenservice

Truffel Gin – The Cambridge Distillery in samenwerking met Il Mondo del Tartufo

Wat krijg je als je een truffelexpert, een begiftigt gin kenner /-liefhebber en één van Engelands kleinste en fijnste distilleerderijen bij elkaar brengt?

Het antwoord – een unieke gin die nergens in de wereld verkrijgbaar is en uitmunt door de unieke smaak en geur van de natuurlijke aroma’s van de “koning der truffels” de voornamelijk Italiaanse witte wintertruffel genaamd “Tuber Magnatum Pico”.

De ‘TRUFFLE GIN’ wordt in beperkte batches met de hand geproduceerd. Het geheim zit hem vooral in het distillatie proces. Hitte en (vooral truffel-) aroma’s zijn de grootste vijanden van elkaar. De Cambridge Distillery van Will Lowe heeft een uniek distillatie proces ontwikkeld, nl. het distilleren onder vacuümdruk dat de temperatuur van het distilleren verlaagt en op nagenoeg kamer temperatuur kan plaatsvinden. Daardoor worden de geur en de smaak van de toegevoegde delicate aroma’s van de witte wintertruffel grotendeels behouden zonder op de aardse, onweerstaanbare geur en smaak van de aroma’s in te boeten. Een subtiel, verfijnd en zeer herkenbaar en uniek product.

Ga naar onze Truffel Gin productpagina om uw fles te bestellen.