Puur, echt, eerlijk en natuurlijk!

Gratis verzonden vanaf €65

Uit voorraad leverbaar

Goede klantenservice

Ons verhaal

DeliPuur is in 2017 begonnen als exclusieve distributeur van de verse truffels en truffelproducten van Il Mondo del Tartufo. DeliPuur is het initiatief van twee heren met een voorliefde voor lekker eten en unieke delicatessen. Het doel is om iedereen de mogelijkheid te geven om ook thuis een unieke smaakbeleving te laten creëren met de producten van DeliPuur. Dit door middel van recepten, uitleg over de delicatessen en kwalitatief hoogstaande producten.

Il Mondo del Tartufo
DeliPuur heeft een unieke samenwerking met Il Mondo del Tartufo. Zo brengt Il Mondo del Tartufo haar producten al ruim 13 jaar naar de culinaire gastronomie en zorgt DeliPuur dat deze ook beschikbaar zijn voor de consument. Il Mondo del Tartufo is een initiatief van Raimond (J.M.C.) Zuure. Raimond is sinds 2004 gepassioneerd bezig met de truffel. Het doel van Raimond is verandering te brengen in de beschikbaarheid van eerlijke, pure, echte en bovenal natuurlijke truffelproducten.

De echte Italiaanse Truffels
De verse seizoens truffels worden duurzaam geoogst, zorgvuldig geselecteerd en zijn afkomstig uit Italië. Naast de verse truffels zijn de truffelproducten uniek in zijn soort. Allemaal zonder conserveringsmiddelen, zonder kleurstoffen en zonder smaakversterkers en alleen maar op basis van de extracten van de betreffende truffels.

Bent u geïnteresseerd in onze delicatessen:

Bekijk onze producten