Selecteer een pagina

Truffelolie ook wel genoemd “Olio al Tartufo Bianco”. Zoals de naam het zegt is deze truffelolie gemaakt met witte wintertruffel om een zo’n mooi mogelijke smaak te creëren. Deze truffelolie is van hoogwaardige kwaliteit en heeft de natuurlijke witte wintertruffel extract van de Tuber Magnatum Pico. Belangrijk om te weten is dat deze truffelolie geen smaakversterkers bevat, geen kleurstoffen en is zonder niet-natuurlijke conserveringsmiddelen.

 

Truffelolie gebruiken

Je kan truffelolie voor veel verschillende gerechten gebruiken in de keuken en hoort daarom eigenlijk in iedere keuken thuis. Geef je salade een unieke smaakbeleving met een beetje truffelolie, maak er een truffel mayonaise van, gebruik het voor een Jus of natuurlijk lekker voor bij je truffelpasta. Hieronder zijn enkele recepten te vinden waarbij je de truffelolie kan gebruiken.

Truffelpasta Recept


 

Truffelsoep

Truffelolie kopen

Koop de truffel olie hier online via onderstaande link en geniet van een unieke smaakbeleving. Onze truffel producten komen rechtstreeks uit Italië en worden niet in Nederland geproduceerd.