Puur, echt, eerlijk en natuurlijk!

Gratis verzonden vanaf €65

Uit voorraad leverbaar

Goede klantenservice

Truffelolie, ook wel bekend als “Olio al Tartufo Bianco,” is een exclusieve en smaakvolle olie verrijkt met het extract van witte wintertruffels, specifiek van de Tuber Magnatum Pico. Deze hoogwaardige truffelolie biedt een authentieke en intense smaakervaring zonder toevoeging van smaakversterkers, kleurstoffen of onnatuurlijke conserveringsmiddelen.

Wat is Truffelolie?

Truffelolie is een luxe ingrediënt dat gemaakt wordt door witte wintertruffels in olie te laten trekken. De truffels geven hun unieke aroma en smaak af aan de olie, waardoor deze een delicatesse wordt die elke fijnproever weet te waarderen. De witte wintertruffel, bekend om zijn intense geur en smaak, is een van de meest gewaardeerde truffelsoorten ter wereld.

Gebruik van Truffelolie

Truffelolie is een veelzijdig ingrediënt dat je in tal van gerechten kunt gebruiken om een extra smaakdimensie toe te voegen. Hier zijn enkele manieren waarop je truffelolie kunt integreren in je culinaire repertoire:

1. Salades

Voeg een paar druppels truffelolie toe aan je salade voor een luxueuze twist. De olie combineert bijzonder goed met eenvoudige ingrediënten zoals rucola, Parmezaanse kaas en noten.

2. Truffelmayonaise

Maak je eigen truffelmayonaise door wat truffelolie door je mayonaise te mengen. Deze mayonaise is perfect als dip of als smaakmaker voor sandwiches en burgers.

3. Jus en Sauzen

Gebruik truffelolie in jus of sauzen om ze een diepe, aardse smaak te geven. Het is ideaal voor zowel vlees- als vegetarische gerechten.

4. Truffelpasta

Een klassieker onder de truffelgerechten: truffelpasta. Meng eenvoudig wat truffelolie door je pasta, voeg Parmezaanse kaas en eventueel een beetje room toe voor een heerlijk romige truffelpasta.

5. Truffelsoep

Geef je soep een rijke, aardse smaak door aan het einde van de bereiding een paar druppels truffelolie toe te voegen.

Recepten met Truffelolie

Hieronder vind je enkele recepten waarin truffelolie de hoofdrol speelt:

Truffelpasta Recept

truffel header

Truffelsoep

aardappel truffelsoep

Truffelolie Kopen

Wil je deze unieke smaakbeleving zelf ervaren? Koop dan je truffelolie hier online via de onderstaande button. Onze truffelproducten komen rechtstreeks uit Italië en worden niet in Nederland geproduceerd, wat zorgt voor een authentieke en hoogwaardige kwaliteit.

Bestel hier jouw Truffelolie

Truffelolie is niet alleen een culinaire verwennerij, maar ook een symbool van luxe en verfijning in de keuken. Voeg deze bijzondere olie toe aan je gerechten en geniet van de unieke smaak van witte wintertruffels.